STEAKHOUSE CUNERA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 700 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Steakhouse Cunera. Meer weten? Ontdek meer

18 feb 2024 om 19:11 Was op tijd, vlgs aangekondigde tijd. Het eten is goed, lekker en warm. Wij bestellen vaker! Als extra krijg je gesneden stokbroodjes met kruidenboter. Lekker, hoor!
6 feb 2024 om 11:57 Om heel eerlijk te zijn, vonden wij het niet geweldig. Duurde lang, is best aan de prijs voor hetgeen wat je krijgt. Spareribs waren goed gaar, maar erg vet. De friet die er bij zat was niet heet en slap. Voor ons geen volgende keer.
4 feb 2024 om 19:37 Bezorging deze keer minder, stond al lang op aflevering. Echter netjes excuses en eten was goed warm en heerlijk!
4 feb 2024 om 18:53 Erg late bezorging
21 jan 2024 om 19:27 Sneller dan verwacht dat was fijn
18 jan 2024 om 21:00 Maaltijd was prima alleen eten was erg,afgekoeld
8 jan 2024 om 7:27 Vriendelijke bezorging, goed op tijd op basis van vooraf aan gegeven tijd. Spare ribs en ossenhaas puntjes waren heerlijk. Eten was nog warm! Zeker voor herhaling vatbaar.
10 dec 2023 om 19:22 Snelle levering, 20 minuten eerder als aangegeven. Spareribs waren erg mals, vielen zo van het bot. Goeie smaak. Friet was ook nog krokant. Erg tevreden.
3 dec 2023 om 19:27 Supersnelle levering en lekker gegeten!
20 nov 2023 om 14:03 lekker gegeten en ook de afhaaltijd was topp we hoefden niet te wachten
15 nov 2023 om 19:32 Friet was koud
9 nov 2023 om 21:39 Spareribs heerlijk en mals en frietjes goed gebakken, kwam warm aan